Om oss

Svart doftljus med logga på

Stockholms Doftfabrik är ett företag som har etablerat sig som en ledande aktör inom doftbranschen då vi producerat produkter med högsta kvalitet i över 10 år. 

Företaget grundades för att skapa dofter som är både unika och minnesvärda, vi är kända för vår förmåga att skapa dofter som skapar en upplevelse av både skönhet och lyx. Vi har en omfattande portfölj av dofter som är utformade för att passa olika smaker och preferenser.

Våra produkter inkluderar allt från doftljus och doftpinnar till doftsprayer och doftmaskiner. Oavsett vilken produkt man väljer kan man vara säker på att den är av högsta kvalitet. Företagets produkter tillverkas med noggrannhet och precision, och varje produkt är utformad för att uppfylla de högsta kraven på kvalitet och prestanda.

Vi använder endast de finaste ingredienserna för att skapa våra dofter och produkter. När det gäller våra produkter använder vi oss av naturliga, veganska och biologiskt nedbrytbara ingredienser såsom eteriska oljor och växtbaserade extrakt istället för syntetiska kemikalier. Vi ser också till att våra förpackningar är återvinningsbara och att de tillverkas av miljövänliga material.